​Åbningstider

​Man- Torsdag:  09.30 - 17.30

 Fredag:  09.30 - 18.00

Lørdag:  10.00 - 14.00

Telefon: 64 41 11 07

​E-mail: middelfart​@thiele.dk

Synstræning - En investering for livet

De fleste mennesker kommer til at opleve synsproblemer på et eller andet tidspunkt gennem livet. Det er dog ikke alle synsproblemer, der kræver briller og kontaktlinser lige med det samme. Med intensiv synstræning kan man formå at rette op på nogle synsproblemer. 

Få afhjulpet problemer med synstræning

Synstræning kan for eksempel afhjælpe problemer som indlæringsproblemer, synsstress, skelen og amblyopi samt påførte synsskader. Hos Oculi Optik  Thiele tilbyder vi synstræning, der foregår dels i klinikken og dels som hjemmetræning. Vi tilbyder træning på forskellige niveauer og kan hjælpe dig med at tilrettelægge træningen, så du får mest muligt ud af den. ​

Resultat fra træning efter 3-6 måneder

Resultaterne fra synstræning kan typisk ses allerede efter 3-6 måneders træning og vil forbedres frem mod 9-16 måneder. Det kræver en del arbejde at fuldføre træningen, men det er samtidig det hele værd, hvis det kan oprette skader eller udsætte behovet for brug af briller og kontaktlinser. 

Kontakt os for at få hjælp til dine synsskader

Er du i tvivl, om synstræning kan afhjælpe dig og dine skader, skal du være meget velkommen til at tage kontakt til os på vores telefon 64 41 11 07, så vi kan høre mere om dine problemer og give vores bud på, om synstræning kan hjælpe netop dig. Du kan også booke en tid online ved at klikke her

Du kan også vælge at komme forbi vores klinik i Middelfart nær ved Bogense og Assens, hvor vi kan tjekke dit syn, ligesom vi kan hjælpe dig med at finde briller og kontaktlinser. 

Oculi Optik THIELE

Algade 39

5500 Middelfart

CVR: 26327806

Kontakt os for at bestille tid

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 11 anmeldelser fra Facebook