​Åbningstider

​Man- Torsdag:  09.30 - 17.30

 Fredag:  09.30 - 18.00

Lørdag:  10.00 - 14.00

Telefon: 64 41 11 07

​E-mail: middelfart​@thiele.dk

Synsprøve finder en løsning på problemet

Har man problemer med synet, kan det sænke ens livskvalitet gevaldigt. Derfor kan det godt betale sig at få foretaget en synsprøve, så man kan finde en løsning på problemet. 

Hos Oculi Optik THIELE i Middelfart udfører vi synsprøver, der kan hjælpe dig med at finde frem til præcis den løsning, du har brug for. Vi benævner også ofte en synsprøve for den mere præcise betegnelse en synsundersøgelse.

Vi laver en synsprøve på dig

En synsprøve kan også være for dig, der blot er en smule i tvivl, om det er ved at være tid til at få briller. 

Uanset hvad kan vi hos Oculi Optik THIELE lave en synsundersøgelse på dig og derefter hjælpe dig med at finde en løsning på dit problem i form af enten briller, kontaktlinser eller forslag til synstræning.

​Vi har stor erfaring med at finde den brille, der passer i både form og stil, og derfor tror vi også, at vi kan hjælpe dig. 

Er du i tvivl, om du har brug for briller eller linser, skal du være meget velkommen til at komme forbi vores butik nær Assens og Bogense, for at få udført en grundig synsprøve. 

Kontakt os for hjælp med en synsprøve

Du kan også vælge at kontakte os på telefon 64 41 11 07 for at lave en tid til en synsprøve eller for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan også booke en tid ved at klikke her.

Oculi Optik THIELE

Algade 39

5500 Middelfart

CVR: 26327806

Kontakt os for at bestille tid

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 11 anmeldelser fra Facebook