​Åbningstider

​Man- Torsdag:  09.30 - 17.30

 Fredag:  09.30 - 18.00

Lørdag:  10.00 - 14.00

Telefon: 64 41 11 07

​E-mail: middelfart​@thiele.dk

Historien bag Oculi Optik THIELE

Grundlæggeren af Oculi Optik THIELE

Axel Jeppesen, afsluttede sin optikeruddannelse på Den Danske Optikerskole i København i december 1953.


I de første måneder af 1954 planlagde han Oculi Optik THIELE, som kunne åbne d. 23. marts. Allerede fra starten skilte Oculi Optik  THIELE sig ud ved at være en klinik i stedet for en egentlig forretning.


Klinikken lå i Axel Jeppesens private bolig på Tennisvej i Nørre Aaby, og blev på meget kort tid kendt, som et sted man søgte, når der var synsproblemer. Forholdene ved privatboligen blev imidlertid hurtigt for trange, så i slutningen af 1955 blev det første spadestik taget til et nybyggeri på Østergade 5 i Nørre Aaby.


Den 31. oktober 1956 var man så klar til at tage de nye lokaler i brug, og det blev en betydningsfuld ændring for Oculi Optik THIELE. I de næste år videreuddannede Axel Jeppesen sig ved at deltage i alle anerkendte kurser inden for faget, og han aflagde i 1967 den specielle optometrist-eksamen. Østergade 5 blev bygget klods op af faderens forretning, Karl Jeppesen Ure, Guld og Sølv, Østergade 7. Denne forretning blev grundlagt i 1920. Da bygningen Østergade 5 stod klar, var der i starten også plads til, at Karl Jeppesens ur-afdeling kunne leje sig ind, men i løbet af nogle år havde Oculi Optik THIELE udviklet sig så meget, at der var brug for hele bygningen, hvorefter firmaet Karl Jeppesen Ure igen flyttede tilbage til naboejendommen Østergade 7, hvor der så som tidligere var urmager- og guldsmedeforretning. Denne blev nu ledet af Axel Jeppesens søster, Elise Jeppesen frem til først i firserne, hvor den blev nedlagt.


Oculi Optik THIELE fortsatte udviklingen op igennem årene, og i 1981 blev Axel Jeppesens søn, nyudlærte optometrist Benno Steen Jeppesen, ansat. Dette fik en stor betydning og medførte en yderligere fremgang, der betød, at der skulle skaffes mere plads. Derfor blev naboejendommen, Østergade 7, erhvervet i 1984, og efter gennemgribende omforandringer kunne man indvie de nye lokaler i 1985 samtidig med, at Benno Steen Jeppesen nu trådte ind i firmaet, som blev til: Oculi Optik THIELE I/S med adresse Østergade 5 - 7, 5580 Nørre Aaby.

Benno S. Jeppesen fortsatte linien med videreuddannelse igennem talrige kurser i ind- og udland. Kontaktlinseuddannelsen blev afsluttet i 1988 og interessen for synstræning mundede ud i kurser i U.S.A. inden for adfærdsoptometri på "Baltimore Acadamy for Behavoiral Optometri", som afsluttedes i 1997.

I november 2001 ændres Oculi Optik THIELE I/S til OCULI OPTIK THIELE ejet af Benno Steen Jeppesen. I løbet af 2002 udbygges synstræningsfaciliteterne ligesom facaden renoveres. Benno Steen Jeppesen lægger større og større vægt på helhedsorienteret synspleje, så briller ikke blot skal betragtes som 'krykker til svage øjne' (se mere på de øvrige sider). Alligevel håndhæves et usædvanligt højt kvaliteteniveau på eget værksted. Den kliniske linie, som blev lagt allerede fra starten, fortsætter og udbygges til stadighed, idet Oculi Optik THIELE altid har ønsket at stå som et sted, hvor det vigtigste er:

At hjælpe.

Derfor kaldes Oculi Optik THIELE med rette for:

En éner inden for dansk optik !


I oktober 2005 åbnede Oculi Optik THIELE ny forretning i Middelfart, Algade 39. Denne gang under navnet Oculi Optik THIELE, da vi nu har indgået et samarbejde med Danmarks bedste optikerkæde THIELE.


Allerede i december 2005 stod det klart, at der blev så travlt i den nye butik, at vi måtte tage den store beslutning at lukke forretningen i Nørre Aaby.

Oculi Optik THIELE er i dag den førende optikerforretning i Middelfart, stadig med det faglige i højsædet, men også med THIELE's basic eye-concept, som matcher det billigste på markedet ... og samtidig med eksklusive mærker, som helt unikt kun føres i Middelfart.​

Oculi Optik THIELE

Algade 39

5500 Middelfart

CVR: 26327806

Kontakt os for at bestille tid

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 11 anmeldelser fra Facebook