​Åbningstider

​Man- Torsdag:  09.30 - 17.30

 Fredag:  09.30 - 18.00

Lørdag:  10.00 - 14.00

Telefon: 64 41 11 07

​E-mail: middelfart​@thiele.dk

Kontaktlinser for et bedre syn

Kontaktlinser er en genial opfindelse for dem, der er synshæmmede, men som drømmer om at kunne leve livet fuldt ud alligevel. 

Med kontaktlinser er man nemlig fri for, at brillerne bliver et problem, når man gerne vil dyrke sport, bade, ligge på siden eller være udenfor i regnen. Linserne gør det kort sagt lidt mere problemfrit at have et synsproblem.

Stor frihed med kontaktlinser

Hos Oculi Optik THIELE i Middelfart tilbyder vi derfor kontaktlinser til folk med synsproblemer. Linser er ikke egnet for alle, men kan man tåle at gå med dem, kan det give en stor frihed i hverdagen. 

Enhver opstart med kontaktlinser er svær, fordi man skal vænne sig til at tage dem i og ud, men vi er med dig hvert step og kan hjælpe dig med opstarten.

Mange forskellige kontaktlinsetyper

Vi tilbyder desuden forskellige typer af kontaktlinser, så du kan finde frem til og få den type, der passer godt til dine behov og dit øje. Er linser ikke noget for dig, har vi desuden hos Oculi Optik THIELE et bredt udvalg af brillestel, der klæder enhver.

Kontakt os eller bestil en tid

Har du mistanke om, at du står med et synsproblem, eller er du klar til at tage springet fra briller til kontaktlinser, skal du være velkommen til at ringe til os på telefon 64 41 11 07 eller komme forbi vores klinik nær Assens og Bogense. Du kan også booke en tid online ved at klikke her.

Oculi Optik THIELE

Algade 39

5500 Middelfart

CVR: 26327806

Kontakt os for at bestille tid

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 11 anmeldelser fra Facebook