​Åbningstider

​Man- Torsdag:  09.30 - 17.30

 Fredag:  09.30 - 18.00

Lørdag:  10.00 - 14.00

Telefon: 64 41 11 07

​E-mail: middelfart​@thiele.dk

Brillestel og briller tilbydes i bedste kvalitet

Oculi Optik THIELE i Middelfart er en brillebutik, der kan tilbyde alt indenfor briller og brillestel. Med vores erfaring ved vi, hvor meget det kan betyde at finde frem til den helt rigtige brille. 

Den rigtige brille har nemlig den opgave både at skulle falde i kundens smag samt at indramme kundens ansigt optimalt. Det kan være en opgave at skulle finde frem til det helt rigtige par briller, men vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper med viden og rådgivning om brillestel

Da vi gennem tiden har leveret briller og brillestel til mange forskellige typer mennesker, har vi også erfaring og viden til at kunne vejlede og rådgive dig, når du skal vælge. Vi har et bredt udvalg af brillestel fra forskellige mærker og derved også i forskellige prisklasser. 

Uanset hvem du er, hvilke brillestel eller briller du kan lide og hvilken styrke du skal bruge, har vi det, der skal til for at kunne hjælpe dig.

Kontakt os og bestil en tid allerede i dag

Står du derfor og tænker på, om du skal til at have briller eller trænger dine nuværende til en udskiftning, skal du være meget velkommen til at komme forbi vores butik nær Assens og Bogense. 

Du kan også kontakte os på telefon 64 41 11 07 for at bestille en tid eller få mere af vide om, hvad vi kan tilbyde dig. Du kan også booke en tid her.

Oculi Optik THIELE

Algade 39

5500 Middelfart

CVR: 26327806

Kontakt os for at bestille tid

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 11 anmeldelser fra Facebook