​Åbningstider

​Man- Torsdag:  09.30 - 17.30

 Fredag:  09.30 - 18.00

Lørdag:  10.00 - 14.00

Telefon: 64 41 11 07

​E-mail: middelfart​@thiele.dk

Briller tilbydes i bedste kvalitet

Oculi Optik THIELE er en brillebutik, der kan tilbyde alt indenfor briller. Med vores erfaring ved vi, hvor meget det kan betyde at finde frem til den helt rigtige brille. 

Den rigtige brille har nemlig den opgave både at skulle falde i kundens smag samt at indramme kundens ansigt optimalt. Det kan være en opgave at skulle finde frem til det helt rigtige par briller, men vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig.

Viden og rådgivning om briller

Da vi gennem tiden har leveret briller til mange forskellige typer mennesker, har vi også erfaring og viden til at kunne vejlede og rådgive dig, når du skal vælge. Vi har et bredt udvalg af briller fra forskellige mærker og derved også i forskellige prisklasser. ​

Uanset hvem du er, hvilke briller du kan lide og hvilken styrke du skal bruge, har vi det, der skal til for at kunne hjælpe dig.

Kontakt os og bestil en tid i dag

Står du derfor og tænker på, om du skal til at have briller eller trænger dine nuværende til en udskiftning, skal du være meget velkommen til at komme forbi vores butik i Middelfart. 

Du kan også kontakte os på telefon 64 41 11 07 for at bestille en tid eller få mere af vide om, hvad vi kan tilbyde dig. Du kan også booke en tid her.
​​

Oculi Optik THIELE

​Algade 39

5500 Middelfart

CVR: 26327806

Kontakt os for at bestille tid

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 10 anmeldelser fra Facebook